Call of Duty: Modern Warfare II

Win jij de sweepstakes van Call of Duty®: Modern Warfare® II?

Doe mee en maak kans op een Medion® Erazer® Major X10 met de nieuwste Intel® Arc™ graphics. Deze laptop is ontworpen om state-of-the-art games zoals Call of Duty®: Modern Warfare® II op de best mogelijke manier te kunnen spelen.

Medion® Erazer® Major X10
Medion® Erazer® Major X10

Een nieuw tijdperk voor Call of Duty® is aangebroken en jij maakt kans om een nieuwe gaming laptop te winnen!

Call of Duty®: Modern Warfare® II luidt een nieuw tijdperk in voor deze franchise wanneer de game op vrijdag 28 oktober overal ter wereld uitkomt. Geniet van een nieuwe, ononderbroken bloedstollende ervaring met de Medion® Erazer® Major X10, inclusief gloednieuwe Intel® Arc™ graphics en 12e generatie Intel® Core™ processor. Profiteer optimaal van de zorgvuldig ontwikkelde gameplay en technische innovaties met de kracht en prestaties die een laptop met Intel technologie te bieden heeft.

DOE MEE EN MAAK KANS

Door dit formulier te versturen, bevestig je dat je een volwassene van 18 jaar of ouder bent en ga je ermee akkoord dat Intel via e-mail of telefoon contact opneemt met marketingcontent. Je kunt je op elk moment afmelden. De websites en communicatie van Intel zijn onderhevig aan onze Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden.

 

Geen aankoop vereist. Iedereen die legaal in Nederland verblijft en ten minste 18 jaar oud is, kan deelnemen. De wedstrijd begint om 18:00 CET op 10-11-2022 en eindigt om 8:59 CET op 20-12-2022. Ongeldig waar verboden en onderhevig aan de officiële regels.

Deze winactie is afgelopen.

intel
erazer medion
Activision

© 2022 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY en MODERN WARFARE zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc.

Intel, het Intel logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen. © 2022 Intel Corporation

* Andere namen en merken kunnen als eigendom van anderen worden geclaimd.